Fa'amalama ma puipui puipui masini

20 Tausaga Gaosiga Aafiaga
tala fou

Iloa eseese mea alumini faitotoa ma faamalama

1. Fa'amatalaga ma uiga o oloa o faitotoa alumini ma faamalama:

O se u'amea fa'avae i luga o le alumini fa'atasi ai ma se aofa'iga o isi elemene fa'afefiloi fa'aopoopo, ma o se tasi o mea mama mama.O elemene faʻafefiloi autu e masani ona faʻaaogaina o le alumini, kopa, manganese, magnesium, ma isi.

Iloa eseese mea alumini faitotoa ma faamalama (1)
Iloa eseese mea alumini faitotoa ma faamalama (2)

2. Uiga o fa'amatalaga masani alumini alumini:

O lona uiga, o totonu ma fafo e fesoʻotaʻi e aunoa ma se ea ea, o totonu ma fafo lanu e mafai ona tutusa, ma o le pito i luga e faʻafefeteina i togafitiga anti-corrosion.

3. Fa'ailoga ole alalaupapa malepe alumini alumini fa'amatalaga:

O le alalaupapa e taʻua o le malepelepe e faʻatatau i se auala e faia ai le alumini alumini faitotoʻa ma mea faʻamalama, lea e vaevaeina i ni pito se lua i le taimi o le gaioiga, ona vavae ese lea e le PA66 nylon strips ma faʻafesoʻotaʻi atoa e fausia ai ni ea e tolu.

Iloa eseese mea alumini faitotoa ma faamalama (3)

4. O le eseesega ma le lelei ma le le lelei o faʻamatalaga masani alumini alumini ma alalaupapa gau alumini alumini faʻamatalaga:

O le faʻaletonu taua o faʻamatalaga alumini masani o le faʻauluina o le vevela.O le atoaga o se taʻavale, ma o le faʻafefe o le vevela ma le faʻafefe o le vevela e fai si vave.O le vevela i totonu ma fafo o faʻamatalaga e tutusa, lea e leʻo faʻafeiloaʻi le siosiomaga;

O le alalaupapa alalaupapa alumini faʻailoga e vavaeeseina e le PA66 nylon strips e fausia ai ni laupepa se tolu o le ea, ma o le a le faʻafeiloaʻi le vevela i le isi itu e ala i le faʻafefe o le vevela, ma faʻapea ona taʻalo le sao o le vevela vevela.E leai se taʻavale i totonu ma fafo, o le eseesega o le vevela i le va o totonu ma fafo e ese, e mafai ona faʻavasega le lanu, foliga matagofie, lelei le faʻatinoga, ma e lelei le faʻaolaina o le malosi.

5. O le a le mafiafia o puipui o faʻamalama faʻamalama alumini alumini ma faʻamatalaga faitotoa?

O le mafiafia o le puipui o vaega autu o le faʻamamafaina o faʻamalama faʻamalama alumini alumini e le itiiti ifo i le 1.4mm.Mo fale maualuluga e sili atu i le 20 fola, e mafai ona e filifili e faʻateleina le mafiafia o faʻamatalaga poʻo le faʻateleina o le vaega o faʻamatalaga;o le mafiafia o le puipui o le mamafa-tauave vaega autu o talatala faitotoa alumini alumini e le itiiti ifo i le 2.0mm.O le tulaga fa'ale-atunu'u e fa'amalieina mana'oga o le malosi o le matagi.E mafai ona mafiafia se faitotoa ma se faamalama e tasi pe a sili atu i le 3-4 sikuea mita.Afai e telē tele, e mafai ona fa'aopoopoina koluma pe fa'ateleina le vaega o fa'amatalaga.

6. O le manatu o le fa'aliliuina o le vevela:

E masani ona tatou fa'alogoina le upu fa'afefeteina o le vevela pe a fa'atau faitoto'a ma fa'amalama.O le mea moni, o lenei upu o le faʻataʻitaʻiga lea o le faʻaogaina o le faʻamalama o faitotoʻa ma faamalama.O le a la le fa'ama'i pipisi?O lona uiga, pe a faʻataʻitaʻi, o le vevela i totonu e pasia le taimi e vaʻai ai i le saoasaoa o le vevela i totonu e faʻatautaia fafo, ma o le tau o le vevela e maua i le taimi ma le vevela.

7. O le a le faʻafefe o le faʻafefe o le faʻafefe o le faʻaogaina o faitotoa ma faamalama alumini masani?O le a le fa'afefe o le vevela o le alalaupapa malepe alumini alumini faitoto'a ma faamalama?O le a le mea e fa'afefe ai le vevela o le fa'aogaina o faitoto'a alumini alumini ma fa'amalama?

O le faʻaogaina o le vevela o le faʻaogaina o faitotoa faʻapipiʻi alumini masani ma faʻamalama e tusa ma le 3.5-5.0;

O le faʻafefe o le vevela o le alalaupapa malepe alumini alumini faitotoa ma faamalama e tusa ma le 2.5-3.0;

O le faʻaogaina o le vevela o le faʻaogaina o faitotoa alumini alumini ma faʻamalama o le faiga e tusa ma le 2.0-2.5.

8. O a fa'agasologa o togafitiga i luga ole laiga mo fa'amatalaga alumini alumini?

Togafitiga luga o le talaaga: faʻafefe i fafo, faʻafefeteina o le fluorocarbon, faʻafefe o le paʻu uʻamea ma le electrophoresis, ma isi;i totonu, e faaopoopo atu i togafitiga i fafo, o loʻo i ai le lolomiina o le fafie fafie, lamination fafie ma laupapa malo, ma isi.

9. E fia tausaga o le vaitaimi fa'amaonia o faitoto'a ma fa'amalama?O le a le galuega i totonu o le lautele o le warranty, ma o le a le galuega e le o iai i totonu o le lautele o le warranty?

O le tulaga fa'ale-atunuu mo le vaitaimi fa'amaonia o faitoto'a ma fa'amalama e lua tausaga, ma o mea fa'aleagaina e mafua mai i tagata e le o aofia i le vaitaimi fa'amaonia.

10. O le ā le matafaioi a faitotoʻa ma faamalama i le fausaga?

Ina ia tuʻu ese le sitaili o le fale, o le ki o le faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga, faʻamalo leo, ma le faigofie o le faʻaogaina.


Taimi meli: Me-17-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: